VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Teške bitke očekuju naše posade na Svjetskom prvenstvu!
29.07.2023. 13:37:26   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Kao što je poznato u gradu Vaires-sur Marne, na olimpijskoj stazi Stade Nautique de Vaires-sur-Marnesamo 30-ak kilometara istočno od Pariza, od 02. do 06. kolovoza 2023. godine održat će se Svjetsko juniorsko veslačko prvenstvo.


 Objavom stanja prijava na 2023 World Rowing Under 19 Championships - World Rowing saznali smo da će u Francuskoj svoje predstavnike imati 53 zemlje s 615 veslačica i veslača razvrstanih u ukupno 218 posada. Najviše prijavljenih posada je iz Italije (14), Njemačke (13) i SAD (12).

Hrvatski veslački savez na ovo planetarno natjecanje šalje tri posade. Dvojac na pariće čine momci HAVK „Mladost“ iz Zagreba Ivan Talaja i Nikola Kontrec koji će za sportske suparnike imati čak 25 posada. U četvercu bez kormilara veslat će kombinacija iz VK „ISTRA“ i VK „KRKA“: Adrian Mačina, Vito Jakoliš, Nikola Knežić i Fabio Peruško. Oni u konkurenciji imaju 13 posada među kojima i one iz Francuske, Velike Britanije, Njemačke, SAD-a... Treću i najmlađu našu posadu čine momci iz Dubrovnika (VK „Neptun“) i Šibenika u sastavu Vito Šutalo, Marko Martinović, Franko Dobra i Jakov Slavica koji će se na olimpijskoj stazi ogledati s ukupno 17 suparničkih četveraca, a među ostalima i s posadama Kine, SAD, Novog Zelanda, Japana, Nizozemske…

Kao rezervni veslač na put ide i krkaš Bartol Medić koji će u skifu nastupiti u utrci rezervi, a po potrebi (bolest, povreda) Bartol je spreman “uskočiti“ u bilo koju gore navedenu CRO-posadu.

Zainteresirani sve potrebne informacije mogu naći na World Rowing - Home . Na ovoj web-stranici se mogu saznati svi detalji Prvenstva, a jednako tako i pratiti tijek svake utrke (live-tracker, audio-komentari). Tijekom subotnjih i nedjeljnih A i B finala navijači će imati mogućnost praćenja tijeka utrka putem najzanimljivijeg načina prijenosa – uživo putem kamera (live streaming). Naravno, svi detalji (izvještaji s utrka, rezultati, fotografije i još puno toga) bit će dnevno ažurirani i na raspolaganju na Instagramu, Twiteru i Facebooku!

Poželimo našima sreću, a da će dobro namučiti svakog tko ih misli pobijediti u to smo sigurni!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"