VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848




Bili smo u posjeti posadama na Perući
22.07.2023. 15:42:33   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Proteklih 10-ak dana 11 hrvatskih veslača, pod nadzorom dvojice trenera i vodstvom izbornika prof. Darka Mikšića, provelo je na Perući na pripremama za nastup na Svjetskom juniorskom prvenstvu koje se prvog tjedna kolovoza održava na olimpijskoj stazi u Parizu (Vaires Sur Marne).


Zadovoljstvo nam je istaći da se ekspedicija „Pariz“ sastoji od 6 mladića iz Krke i njihova trenera Milana Radečića, dok su ostali momci iz Dubrovnika (VK „Neptun“), Pule (VK „ISTRA“) i Zagreba (HAVK „Mladost“). 
Mladi Šibenčani Jakov Slavica, Franko Dobra i Marko Martinović nastupat će u četvercu na pariće s kolegom Vitom Šutalom iz Dubrovnika. Ovu posadu čine redom mlađi juniori koji će se na najvećem svjetskom natjecanju susresti s posadama godinu i dvije starijima od sebe, a na put odlaze kao ove godine neporaženi u svom uzrastu što će im biti svojevrsna nagrada i poticaj za dalje.
Vito Jakoliš i Nikola Knežić će s kolegama iz Pule (Fabio Peruško i Adrian Mačina) zaveslati u četvercu bez kormilara. Ova posada pobijedila je na lipanjskim međunarodnim regatama u Zagrebu i na Bledu, a pravo iskušenje tek ih čeka u kolovozu. Šesti krkaš na pripremama je Bartol Medić koji je, kao univerzalna rezerva, dobio poziv izbornika da se pridruži kolegama iz oba četverca i po potrebi, u slučaju povrede i/ili bolesti standardnih članova, zavesla u bilo kojoj od navedene dvije posade. 
Treću hrvatsku posadu čine Ivan Talaja, trenutno najbolji hrvatski junior i klupski mu kolega Nikola Kontrec. Ivan i Nikola će se natjecati u disciplini dvojca na pariće, pod vodstvom njihova trenera Urlića.
Prema riječima gosp. Izbornika svi su na pripremama radili jako dobro, bilo je ponešto bolesti i povreda, nagomilao se i umor, ali ukupan dojam je povoljan, te se u Vaires odlazi s optimizmom. Prije odlaska na put posade će se, nakon vikend-odmora u svojim gradovima, opet naći u Zagrebu na završnim pripremama na stazi „Jarun“ kad će se u kontroliranim uvjetima moći pouzdanije prosuditi koliko je tko brz. Nama ostaje samo da se nadamo kako su povrede i bolesti prošlost, te da će svaka od posada svoj maksimum pokazati baš tamo gdje najviše treba. Poželimo im sreću!
Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  







Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com






     
   
©2004 Veslački klub"Krka"