VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Održana redovna sjednica Vijeća klubova HVS-a
11.07.2023. 17:43:23   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju           U subotu 01. srpnja, tijekom pauze između jutarnjih i popodnevnih utrka kadeta i juniora na Jarunu, pod predsjedanjem predsjednika Vijeća Dražena Crnogaće, održana je redovna sjednica Vijeća klubova Hrvatskog veslačkog saveza.


Rutinski su prihvaćeni Zapisnik sa sjednice Vijeća održane 29.12.2022. elektroničkim putem, te izvješća za 2022. godinu: Izvješće predsjednika HVS-a gosp. Branimira Bašića o radu Saveza, Financijsko izvješće  (izvjestitelj gosp. Zdravko Gajšak, glavni tajnik HVS-a), Financijsko izvješće, te Izvješće Nadzornog odbora (izvjestitelj gosp. Krunoslav Prentašić, predsjednik NO). 
          Nešto više polemike na sjednici izazvala je prezentacija programa nove varijante veslačkog sporta – obalnog veslanja. Gosp. Andreju Smiloviću (VK „Jadran“ Rijeka) povjerena je dužnost vođenja projekta razvoja discipline koja bi trebala dodatno pobuditi zanimanje za veslački sport, a sastoji se od trčanja po plaži do čamca, veslanja do određene bove i natrag, te povratno trčanje do mjesta starta.  Za takvo što potrebni su posebni čamci, te dodatna umješnost veslača u prvom redu koja se odnosi na munjevito uskakanje u čamac. Trenutna baza obalnog veslanja je na Krku za što je posebno zaslužan predsjednik tamošnjeg VK „Glagoljaš“ gosp. Dean Girotto. Nakon zanimljive diskusije, posebnim Zaključkom, Vijeće je podržalo razvoj još jedne inačice sportskog veslanja u Hrvatskoj i pozvalo sve zainteresirane na uključenje posebno jer se radi o varijanti koja će se zasigurno naći na programu Igara Olimpijade u Los Angelesu 2028.
Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"