VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Održana sjednica Vijeća klubova Hrvatskog veslačkog saveza
30.09.2021 08:25:54   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju                Hrvatsko veslačko prvenstvo nedavno održeno u Zagrebu, osim natjecateljskog dijela, imalo je i onaj službeni u vidu održavanja sjednice Vijeća Klubova (Skupštine) HVS-a kojom je predsjedavao Dražen Crnogaća u svojstvu predsjednika aktualnog saziva Vijeća.


Na sjednici su, kako to obično biva, razmatrani izvještaji gosp. Branimira Bašića predsjednika Saveza i Nadzornog odbora iz proteklog razdoblja, te su razmatrani planovi za 2022. godinu. Također, prihvaćene su izmjene i dopune Statuta, primljen je novoosnovani V.K. „Karlovac“ u pridruženo članstvo, te je donesena odluka o pridruživanju HVS-a u „Balkan Rowing Association“. Izmjenama i dopunama Statuta, osim što su precizirane pojedine odredbe, pravno se predvidjelo mogućnost donošenja provedbenih akata HVS-a održavanjem elektroničkih sjednica. Pridruživanjem HVS-a u „BRA“ postigao se prioritetni cilj omogućavanja sudjelovanja mladih veslačica i veslača, uzrasta mlađih juniora i juniora, na jednom izvanredno jakom natjecanju kao što je Balkansko veslačko prvenstvo. Onima koji dolaze poput Jakova i Franka iz Šibenika, Davida i Adriana iz Pule, Dore iz Baranje, Sare iz Zadra, Lane i Lize iz Rijeke, Reine i dvojice Davida iz Zagreba, Lune iz Osijeka, Adriana i Dominika iz Tisnog, Roka iz Metkovića, Eme iz Karlovca, Ivana iz Makarske.... ova bi odluka trebala polučiti povoljne učinke u njihovu razvoju i pripremi za okršaje na europskoj i svjetskoj razini!

               Na samom kraju sjednica je imala i svečarski karakter kada su nazočnim zastupnicima prezentirane prigodne nagrade Saveza osvajačima olimpijskih medalja i njihovim trenerima. Posebno izrađene zlatne medalje tom prilikom uručene su braći Sinković i Damiru Martinu, dok su prsten pečatnjak zaslužili treneri Nikola Bralić i Srećko Šuk. Osim imenovanih, u idućoj pogodnoj prilici, medalje će biti uručene i članovima brončanog olimpijskog osmerca iz Sydneya (Branimir Vujević, Igor Boraska, Krešimir Čuljak, Siniša i Nikša Skelin, Tomislav Smoljanović, Tihomir Franković, Igor Francetić i kormilar Silvio Petriško), a prsten će ići u ruke treneru osmerca Igoru Čulinu. Naravno, medalju će primiti i David Šain koji je na Igrama Olimpijade održanim u Londonu 2012. godine, pod vodstvom Nikole Bralića, zajedno s braćom Sinković i Damirom Martinom, osvojio srebrnu medalju. Prsten pečatnjak kao posebno priznanje za višedesetljetni rad na prikupljanju građe iz povijesti veslanja u Hrvatskoj zaslužio je i gosp. Rudi Starić.

               Sjednicu je zaključio predsjednik Vijeća zahvalivši svima koji su doprinijeli da CRO-veslanje (p)ostane ono što jeste – jedan od najuspješnijih olimpijskih sportova u Hrvatskoj!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"