VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Otvoreno prvenstvo Zagreba
06.09.2021 23:16:16   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Prošle subote, prve u mjesecu rujnu, krkašice i krkaši veslali su (opet) na Jarunu. Treneri Krasić i Ban poveli su na put tri cure (Franka, Sara i Tara), te uz njih još 11 njihovih kolega po veslu, raspoređeni u šest posada. Svi su zaslužili medalje pa niže navodimo koje i kako/zašto.


          Jakov Slavica i Franko Dobra: momci koji su mogući nukleus buduće Krkine vrhunske posade. U kadetskom dvojcu na pariće odveslali su još jednu dobru utrku, osvojili srebro s zaostatkom manjim od 3 sekunde. Uz postojeću volju za radom, s popravljanjem evidentnih grešaka u tehnici, te ojačavanjem muskulature, sadašnji zaostaci će se pretvoriti u prednost u to uopće ne sumnjamo. Naravno, još se samo mora Franka uvjeriti da povremenu priču tijekom utrke mora zamijeniti koncentracijom na svaki zaveslaj.

2.       Alberto Rossini, Šime Slavica, Šime Bilić i Duje Garma: sve napisano za Jakova i Franka vrijedi za ovaj četverac na pariće. U subotu su zauzeli treće mjesto, izgledalo je to sasvim, sasvim, pristojno. Ličili su na posadu koja ima „glavu i rep“ i to je ono što veseli.

3.       Tonko Bogdan, Bartol Filip Medić, Nikola Knežić i Filip Šarlija: zauzeli su drugo mjesto u četvercu na pariće za mlađe juniore, ali s velikom zaostatkom iza pobjednika. Istina je da su pobjednici iz ove utrke („V.K. „Trešnjevka“ ZG) najozbiljniji pretendenti za osvajanje naslova prvaka RH u ovoj disciplini, ali nepunih 40 sekundi zaostatka je puno previše.

4.       Franka Zorčić i Sara Slugan: srebrne u dvojcu na pariće za mlađe juniorke. Na treningu dan prije izgledale su bolje negoli su to pokazale u utrci. Malo više promjena ritma tijekom utrke, sukladno savjetima trenera, dobro bi im došlo. Ona znaju i mogu, samo još to treba uvijek, na svakoj regati, pokazivati!

5.       Šime Grubišić – prvi u samcu za mlađe kadete. Borben kao i uvijek, žustrim zaveslajem slomio je otpor (tjelesno puno jačih) vršnjaka u drugoj polovini utrke. Onaj tko ga misli dobiti na predstojećem Hrvatskom veslačkom prvenstvu mora će se dobro oznojiti!

6.       Tara Doodney – mlađa kadetkinja u skifu kao šećer koji dolazi na kraju! Prva utrka u životu i to na stazi na kojoj su gazde braća Sinković i Damir Marti! Sjajna, koncentrirana i očito nadarena… na startnoj crti bez imalo treme (bar je tako izgledalo), u ponovljenom startu izletjela „kao iz puške“ da bi je tijekom utrke prestigla samo puno snažnija kolegica iz V.K. „Glagoljaš“ (Krk). Srebrna medalja uz izvrsnu i za budućnost vrlo obećavajuću izvedbu! Bravo Tara!

Iduća regata na kojoj će sudjelovati armovi V.K. „KRKA“ je ona najvažnija nacionalna: Hrvatsko veslačko prvenstvo koje će se održat od 15. do 19. rujna u Zagrebu!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"