VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Sjednica Vijeća klubova VSD održana u Splitu
15.11.2020 11:32:36   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju U subotu 14. studenoga 2020.godine u Splitu u prostorijama HVK "Gusar" održana je izvještajna i izborna sjednica Vijeća klubova Veslačkog saveza Dalmacije (VSD).


Na sjednici, koja se odvijala pod presjedanjem Dražena Crnogaća, predsjednika VK "Krka", zastupnici dalmatinskih veslačkih klubova prihvatili su Izviješće o radu predsjednika Saveza, te Nadzornog odbora. Potom je razriješen dužnosti dugogodišnji prvi čovjek veslanja u Dalmaciji gosp. Jure Gamulin, te članovi Izvršnog odbora i Nadzornog odbora. Nazočni sjednici nisu propustili zahvaliti se gosp. Gamulinu, popularnom Gagi, na svemu što je napravio za veslanje u Dalmaciji, a time i u Hrvatskoj. Retrospektivu vlastitog rada gosp. Gamulin dao je u Izviješću jednoglasno prihvaćenom od zastupnika u kojoj je, među ostalim, istaknuto:

„Bilo bi suludo i pokušati nabrajati sve ljude koji su mi pomogli na ovom putu, sve koji su požrtvovno bili uz mene proteklih 40 godina. Svatko od Vas zna koliko može biti ponosan na svoju žrtvu i odricanje, i lako ćete prepoznati dio sebe u uspjesima Veslačkog saveza Dalmacije.

Uvjeren sam da će se u interesu razvoja veslanja, dobra suradnja i razumijevanje među našim klubovima nastaviti, na čelu sa novoizabranim Predsjednikom i Izvršnim odborom, a sve u interesu daljnjeg razvoja našeg sporta. Svima Vam stojim na raspolaganju; savjetodavno i operativno koliko budem u mogućnosti. Dalmatinsko veslanje je područje u koje sam unio najveći dio svoje životne energije. Hvala svima koji su prepoznali tu energiju, san, ideju te ljubav prema veslanju kao glavni motiv moga djelovanja. Čuvajte mi, vodite i gradite Veslački savez Dalmacije i dalmatinsko veslanje i u daljnjim desetljećima!“

Kao posebnu zahvalu za minuli samoprijegoran rad zastupnici su gosp. Gamulina imenovali počasnim predsjednikom Saveza, a posebno su njegovi gusaraši iskoristili ovaj i lijep i tužan trenutak za uručiti mu posebnu nagradu – zlatni prsten najuspješnijeg splitskog sportskog kluba!

Na odgovornu i zahtjevnu dužnost predsjednika IO VSD jednoglasno je izabran gosp. dipl. ing. Nikša Skelin, proslavljeni olimpijac, osvajač brojnih svjetskih i olimpijskih odličja, koji je potom nazočnima predložio sastav novog Izvršnog odbora, Nadzornog odbora, Plan rada VSD-e u idućem četverogodišnjem razdoblju, te Kalendar natjecanja u 2021. godini. Za šibensko veslanje važno je istaći da je za člana Izvršnog odbora izabran član Uprave Krke gosp. Željko Trzin. Svi prijedlozi novog predsjednika jednoglasno su prihvaćeni uz manje korekcije Kalendara s njegovim varijantama predloženim na samoj sjednici.

Na samom kraju sjednice predsjedavajući je nazočnima prenio pozdrave i potporu predsjednika Hrvatskog veslačkog saveza gosp. dipl. ing. Branimira Bašića, te je u svojstvu predsjednika Vijeća klubova HVS-a gosp. Gamulinu zahvalio na radu u hrvatskom veslanju i čestitao novoizabranom predsjedniku (kojeg su korijeni s Šibeniku obližnjih Miljevaca)!

Aspiriniks

 

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"