VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
V.K. „Krka“ ovih dana…
04.08.2020 17:28:03   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju                U okolnostima kad su veslačka, kao i mnoga druga sportska, natjecanja znatno prorijeđena u V.K. „KRKA“ se i dalje intenzivno radi i to na usavršavanju veslačkih znanja i mogućnosti (čitaj: veslačke tehnike i tjelesne spreme), obnavljanju dotrajale opreme, te nalaženju načina kako razmjerno pustu sezonu učiniti zanimljivijom, sve pod geslom „Svakog dana nešto za Krku“!


                 Osim fotografija s treninga koje zorno oslikavaju gornje navode o „usavršavanju veslačkih znanja i mogućnosti“, valja istaći kako se najbolji Krkin dvojac „bez“ u sastavu Mario Budimir i Mate Papak, predvođen trenerom Radečićem, nalazi na pripremama izborne vrste u kampu HVS-a na jezeru Peruća. Cilj priprema je provjera mogućnosti i zajednički rad s ostalim kolegama iz juniorske reprezentacije, a sve radi iznalaženja najboljih kombinacija za nastup na Europskom prvenstvu koje bi se 26. i 27. rujna trebalo održati u Beogradu. U okolnostima ozračja „COVID-19“ treba reći kako zadnje informacije ERB-a (European Rowing Board) govore da Veslački savez Srbije i dalje ima punu podršku Vlade Republike Srbije i Ministarstva sporta, te Sekretarijata za sport Beograda, u organizaciji ovog iznimno važnog natjecanja.

               Po povratku našeg reprezentativnog trojca s Peruće, 30 veslačica i veslača, zajedno s njihovim trenerima, „skoknut“ će na tzv. „team building“ do Omiša  kako bi uživalo u doživljaju četverosatnog raftinga na rijeci Cetini. Nakon toga krkašice i krkaši nastavit će s radom kako bi u najboljem mogućem svjetlu prezentirali ŠI-veslanje na Hrvatskom veslačkom prvenstvu koje će se održati na zagrebačkom Jarunu od 10. do 13. rujna. Kako put u Zagreb ne bi imao samo sportski značaj, u rasporedu najznačajnijeg nacionalnog veslačkog natjecanja pokušat će se naći nekoliko sati slobodnog vremena i za posjet Muzeju krapinskih neandertalaca kako bi se naše cure i momci „iz prve ruke“ upoznali s poviješću Svemira, Zemlje i čovjeka, s posebnim naglaskom na razdoblje praljudi od prije 130 tisuća godina.

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"