VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Kaštela 2020.
14.07.2020 00:07:32   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju           Vruću subotu 11. srpnja tekuće godine ukupno 25 veslačica i veslača V.K. „KRKA“ provelo je u Kaštel-Kambelovcu natječući se na još jednoj ovogodišnjoj regati i to onoj za „Kup Dalmacije 2020.“ Treneri Radečić i Krasić složili su 12 posada od čega 5 ženskih i 7 muških. U Kaštela nisu pošli potencijalni reprezentativci Mario Budimir i Mate Papak kojima, kao novoformiranoj posadi, ponajviše fali zajedničkog treninga pa ih je trener Mime ostavio u Šibeniku.  


      Regionalna natjecanja poput ovog nisu toliko važna zbog osvajanja medalja koliko zbog provjere što i koliko se može, a naročito koliko se može odgovoriti savjetima trenera, ali ipak spomenimo one u Kaštelima najuspješnije: 

 • Franka Zorčić, uvjerljiva pobjeda u samcu za starije kadetkinje! Ova cura u idućim godinama ima priliku pokazati kako se u nju isplati ulagati. Za sada je to, kao i kod svih dobrih kadeta/kadetkinja, lijepa priča koja obećava! Posebno hvala dr. Miranu Bujas koji je presudno pomogao sanirati neugodnu porezotinu na potkoljenici naše Franke zarađenu nakon utrke. 

 • Filip Matešić, vrlo dobra utrka u samcu mlađih juniora. Osvojio je drugo mjesto s malim zaostatkom za veslačem HVK „Mornar“ iz Splita. 

 • Filip Gligić, ista priča (plasman) kao i kod njegovog mlađeg imenjaka s tim kako nam se čini da je popularni Gliga u Kaštelima izgledao najuvjerljivije ove sezone. 

 • Marta Budimir i Sara Slugan, zaslužile su srebro u dvojcu na pariće za mlađe juniorke. Ovo im je prva godina u uzrastu mlađih juniorki pa se time dobrim dijelom može objasniti zaostatak za prvoplasiranim curama iz Zadra. 

 • Ana Papak, druga u samcu za juniorke. Ana vrijedi i kad nije u dobroj formi, za nadati se je da će radom tijekom ljeta doseći lanjsku formu i plasman postignut na Hrvatskom veslačkom prvenstvu. 

Medalje nisu osvojili, ali zato nisu manje važni: 

 • Aurora Lučev, naša debitantica, četvrta u samcu za starije kadetkinje. 

 • Šime Slavica, četvrti u samcu za mlađe kadete. Momak od kojeg se očekuje! 

 • Katarina Lukić, druga regata u životu, četvrta u samcu za mlađe kadetkinje. 

 • Frane Papak, Tonko Bogdan, Bartol Medić i Luka Bedrica, četvrti u četvercu na pariće za mlađe juniore, imali tehnički problem (puknuće prstena na jednom veslu) zbog kojeg nisu mogli odveslati utrku u regatnom tempu. 

 • Toni Poduriljko i Matej Krnić, četvrti u dvojcu na pariće za mlađe juniore. Zbog iznenadne odsutnosti Roka Rupića Matej je „uskočio“ u čamac, te je podržan od strane vrijednog Tonija pokazao da može. 

 • Alberto Rossini, Toni Ivanda, Šime Bilić, Jakov Slavica i Šime Grubišić (korm), četvrti u GIG-u (školskom čamcu) za mlađe kadete. 

 • Toni Braica, Duje Garma, Franko Dobra, Max Doodney i Šime Slavica (korm.), peti u GIG-u za mlađe kadete. 

          Čestitamo svima koji su dali sve od sebe, a posadama GIG-ova ide prijekor zbog toga jer su u svojoj utrci više mislili kako pobijediti kolege iz Kluba, nego na bilo što drugo na stazi. Suci koji su pratili utrku imali su poprilično muke s njima jer su se odmah od starta, kao mladi pijevci, ustremili jedni na druge! Unatoč tome zaostaci u cilju za vršnjacima iz drugih klubova nisu bili veliki o čemu govore i slike uz ovaj tekst. Od ovih, inače baš vrijednih, momaka „KRKA“ i te kako ima što očekivati, ali neće biti dobro ukoliko umjesto savjeta trenera budu slušali vlastiti temperament. 

          Na kraju spomenimo da su trenerima Krasiću i Radečiću u radu na Regati zdušno pomagali naši bivši prvaci i reprezentativci, sada osobe s završenim fakultetima, Ivica Ban i Jakov Bumbak, što je primjer koji zorno pokazuje kako krkaška/veslačka krv nije voda.  

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"