VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Nastavak veslačke sezone
06.06.2020 00:56:16   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Kao što je već poznato, nakon (pre)duge pauze uzrokovane strahom od nepoznatog nazvanog COVID-19, veslačice i veslači V.K. „KRKA“ počeli su ponovno s radom. 


Nakon što je sportski pogon Kluba otvoren ćudljivi meteo-uvjeti nisu dopuštali odlazak na more, pa kad se vjetar napokon smilovao cure i momci s veslima u rukama jednostavno su se preporodile/i. Istina je da u Krki postoje odlični uvjeti za tzv. suhi trening, ali veslanje prema Mostu, pa onda i prema Zatonu, Prokljanu… ne može ništa zamijeniti. Na fotografijama uz ovaj članak može se vidjeti koliko je lijepo uživati u sportu koji je vezan uz boravak u prirodi.

Dok mlađi veslaju po „… zalivu malom tom…“ dvojica najboljih krkaša Mario Budimir i Filip Gligić ovaj vikend će provesti u Zagrebu nastupajući na prvoj kontrolnoj utrci koju za sve kandidate za sastav izborne vrste organizira Veslački savez Zagreba. Na tzv. dužinskoj utrci na 8 kilometara najavljen je nastup 119 posada iz čitave Hrvatske (od čega 30 ženskih!) i to u uzrastima od seniora do mlađih juniora. Osamnaestogodišnjaku Mariu i njegovom godinu dana mlađem kolegi Filipu, pod vodstvom trenera Radečića, bit će to prvi nastup nakon regate koju su odveslali u Splitu. Cilj u ovogodišnjoj „ne ponovilo se krnjoj“ sezoni je nastup na Europskom prvenstvu koje bi se trebalo održati u Beogradu, da li će se uspjeti ostaje da se vidi, ali sigurno je da će obojica pulena popularnog Mime dati sve od sebe!

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"