VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Održana sjednica Skupštine V.K. „KRKA“
07.01.2020 19:43:56   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Krajem 2019. godine, točnije 19. prosinca, održana je sjednica Skupštine veslačkog kluba „KRKA“ koja je ovog puta imala obilježja i redovne i izborne Skupštine.


Naime, među čak 15 točaka Dnevnog reda našle su se i točke izbora novog predsjednika i članova Uprave najstarijeg šibenskog kluba, te predsjednika i dopredsjednika Skupštine. Za predsjednika je ponovno, već u 6. uzastopnom navratu, izabran Dražen Crnogaća, dok su članovi Uprave ponovno postali Borko Baranović, Boris Gligić, Šime Gojanović-Rakić, Paško Škarica, Davor Trutin i Željko Trzin. Ulogu predsjednika Skupštine u razdoblju 2019. – 2023. ponovno će obavljati Gojko Lambaša, dok je za dopredsjednika Skupštine izabran Stipica Baljkas.

Skupštinarima su prezentirana četverogodišnja izviješća o radu Kluba pa su tako istaknuti podaci da su posade Kluba u razdoblju 2015. – 2019. nastupile na ukupno 83 regate, osvojeno je 8 naslova prvaka RH i 3 naslova pobjednika Kupa RH, kao i naslov prvaka Europe. Istaknuto je kako su u istom razdoblju krkaši kao članovi izborne vrste svake godine promatranog razdoblja stvarali povijest veslajući na svjetskim i europskim prvenstvima i to u Brazilu (Rio de Janeiro), Litvi (Vilnius-Trakai), Češkoj (Racice), Nizozemskoj (Rotterdam), Njemačkoj (Krefeld i Essen), Poljskoj (Poznan), Francuskoj (Gravelines), te u Japanu (Tokio). Od strane Milana Radečića glavnog trenera Kluba istaknuto je da se Klub nalazi pred novim razdobljem stvaranja rezultata jer život redovno odvodi najbolje veslačice i veslače nakon njihovog punoljetstva izvan Kluba, Šibenika i veslanja.

Na kraju sjednice priznanja Kluba i Veslačkog saveza Dalmacije za rezultate postignute tijekom 2019. godine dobili su veslači-prvaci RH i članovi izborne vrste Lovre Klarin, Kristijan Papak, Nino Perišić i Jerko Radovčić, te veslačice-doprvakinje RH Marta Budimir, Sara Slugan i Ana Papak. Koristimo priliku zahvaliti gosp. Lazi Čivljaku na još jednoj godini u kojoj je kao donator izradio klupska priznanja! 

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"