VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Regatta „Jumbo“ u Zagrebu
03.06.2019 22:06:26   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Proteklog vikenda, 01.-02. lipnja, kako je već najavljeno, dio posada Krke natjecao se na 22. međunarodnoj regati „Jumbo“ u Zagrebu.


Ova regata tradicionalno služi za okupljanje i provjeru mlađih posada radi njihova „slaganja“ za Hrvatsko veslačko prvenstvo. Svake godine prvog vikenda u lipnju na Regatu dođe i puno veteranki i veterana, te gostiju – posada iz inozemstva. U tom međunarodnom mladom-starom kolopletu sudjeluju redovno i posade iz Šibenika. Tako su treneri Radečić i Krasić i ove godine u Zagreb poveli nekoliko šibenskih armova, točnije 11 veslačica i veslača. Najprije su u petak u naš glavni grad pošli trener Radečić i 4 naša najbolja juniora (Lovre Klarin, Kristijan Papak, Nino Perišić, i Jerko Radovčić, dok je ostatak ekipe poveo trener Krasić u subotu i to kombijem OKK „Dražen Petrović“ na čemu zahvaljujemo gosp. Josipu Milakoviću.  

Prvenstveni cilj juniora bilo je korištenje prilike za uveslavanje i međusobno odmjeravanje snaga članova reprezentativnog osmerca, dok su oni mlađi u Zagrebu ponajprije trebali stjecati iskustva. Rezultati, odnosno plasmani, ovom prilikom nisu važni, ali ćemo ih ipak navesti. 

Prvo mjesto: 

  • Jerko Radovčić i Nino Perišić u kombiniranom četvercu „bez“; 

Drugo mjesto: 

  • Lovre Klarin u (drugom) kombiniranom četvercu „bez“. 

Treće mjesto: 

  • Sara Slugan i Marta Budimir u dvojcu na pariće za starije kadetkinje. 

U Zagrebu su još bili Kristijan Papak (B-finale u skifu za juniore), Matej Krnić (ušao u A-finale skifa za kadete, ali zbog viroze u njemu nije mogao nastupiti), Toni Poduriljko i Roko Rupić (B-finale u dvojcu na pariće za kadete), Lovre Matešić i Filip Matešić (C-finale u dvojcu na pariće za mlađe juniore). Za napomenuti je da je na Jarunu trebao zaveslati i vrlo pouzdani Filip Gligić u skifu za mlađe juniore, ali ga je viroza dan prije polaska na put spriječila u tome.  

Idući i to vrlo zahtjevan nastup Lovre, Nino i Jerko imat će za dva tjedna na Bledu gdje će se osmerac čiji su oni članovi opet razdijeliti na dva četverca, sve kako bi se iskušalo stanje forme pred početak priprema za odlazak na juniorsko Svjetsko prvenstvo u Japan. 

Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"