VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Osmerac na pripremama za Europsko prvenstvo
13.05.2019 22:16:20   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Od subote 11. svibnja trener Milan Radečić i njegovih 9 momaka provode pripreme osmerca za skorašnji nastup na Europskom prvenstvu koje će se održati u Essenu na jezeru Baldeneysee.


Pripreme se prema programu trenera Mime provode u Zagrebu na Jarunu. Upravo dok ovo pišemo iz Zagreba nam dolaze vijesti o „… oluji kakva nije viđena zadnjih 45 godina!“. Međutim, unatoč vjetru i povremenoj kiši, posada reklo bi se normalno odrađuje svoje zadaće. Svakog dana osmerac kojeg čine Mateo Stojšić („Jadran“ Rijeka), Luka Markulinčić („Istra“ Pula), Viktor Pujas i Niko Morović („Trešnjevka“ Zagreb), Mislav Đomlija i Denis Capan („Jarun“ Zagreb“), te tri krkaša Jerko Radovčić, Nino Perišić, Lovre Klarin, vesla više od 30 kilometara, priprema i uvježbava određene taktičke zamisli, sve kako bi se na EP-u predstavili u, za sada, najboljem mogućem izdanju. Kažemo „za sada“ jer je teško očekivati od tog i veselog i složnog društva, koje će prije važnog nastupa imati jednoznamenkasti broj zajedničkih treninga, da već sada u svibnju pokaže baš ono najbolje od sebe. Inače, konkurencija u kraljevskoj disciplini je, kao što je to u veslanju već uobičajeno, iznimno jaka – prijavljeno je 8 osmeraca, osim Hrvatske, tu su još i Francuska, Mađarska, Njemačka, Poljska, Rumunjska, Rusija, te Ukrajina. Za ući u A-finale trebat će se dobro namučiti!

Na put u Njemačku kreće se u četvrtak 16. svibnja u 9:40 sati letom zrakoplovom kompanije „Eurowings“ na relaciji Zagreb – Dusseldorf, a povratak je planiran za ponedjeljak 20. svibnja. Na EP-u će osim „našeg“ osmerca, Hrvatsku predstavljati još i dva četverca i to onaj bez kormilara (klupski sastav HVK „Gusar“), te na pariće (kombinacija HVK „Mornar“ Split i VK „Neptun“ Dubrovnik). Može se reći da je to ono najbolje što juniorska veslačka Hrvatska može trenutno ponuditi na međunarodnoj pozornici. Sretno svim CRO-posadama, neka svaka dade malo više od onoga što trenutno realno može i bit ćemo zadovoljni.

Za vrijeme dok se juniori budu natjecali u Essenu ostali krkašice i krkaši „skoknuti“ će do Makarske kako bi sudjelovali na regati Kupa Dalmacije.

Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"