VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Donator gosp. Čedo Paić
17.04.2019 10:48:51   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Sinoć, u vrijeme kad je Šibenik već spavao, slučajni prolaznici mogli su primijetiti kako se na parkiralištu jednog od lokalnih trgovačkih centara pretovaruju velike kutije iz kombija u osobna vozila.


Neupućeni bi pomislili kako se radi o nekakvoj sumnjivoj raboti, a zapravo se radilo o tome da je iz Nizozemske u Šibenik pristigla donacija sportske opreme. Donator je Čedo Paić veliki prijatelj hrvatskog, pa time i šibenskog sporta, naš Šibenčanin koji živi i radi u zemlji vjetrenjača, a donirani su V.K. „Krka“ i J.K. „Val“. Doniranu opremu je prevezao gosp. Ivan Veštić, inače predsjednik Hrvatskog atletskog saveza, a preuzeli su je predsjednici Krke i Vala Dražen Crnogaća i Marin Paić.  

Iako je Ciceron rekao Nomina sun odiosa!“, što bi mi u Hrvatskoj preveli kao „O imenima nećemo.“ red je u ovoj notici  reći rečenicu-dvije o osobi donatora. Valja odmah istaći činjenicu da gosp. Paiću, pravom sportskom zanesenjaku, ovo nije prva donacija našem sportu. Sportski odrastao u Krki, osim veslanja zavolio je i atletiku, te kao maratonac i triatlonac sudjelovao je na bezbroj natjecanja, a ujedno je bio i trener više atletičara i atletičarki. Radi se o humanitarcu par exellence koji je donirao i druge kojima je njegova pomoć bila potrebna, koji je zajedno s suprugom Slavicom bio domaćin mnogima koji su iz Hrvatske zbog raznih razloga pohodili Nizozemsku pa tako i krkašima kad su dolazili u Amsterdam radi sudjelovanja na svjetskim veslačkim prvenstvima organiziranim na čuvenoj Bosbaan stazi. Gosp. Paić je i nadareni slikar, a kao zanimljivost valja istaći da je ove godine od strane hrvatskog iseljeništva proglašen za drugog najpopularnijeg Hrvata u inozemstvu i to iza srebrnog izbornika nogometaša Zlatka Dalića. Uz sve navedeno i još puno toga nenavedenog posebno su lijepe njegove geste u vidu posjeta kojima, zajedno s suprugom, pokazuje podršku braniteljima hrvatskog naroda zatočenim u Haagu! 

Hvala našem Čedi i njegovoj tvrtki „SAUCONY“ u ime svih krkašica i krkaša 

Aspiriniks

  Verzija za Ispis


Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"