VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Veslačke pripreme u Zatonu i Skradinu
25.02.2019 23:18:57   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Nacionalna veslačka izborna vrsta nalazi se ovih dana na pripremama za novu sezonu u Zatonu i Skradinu. Ukupno 36 ponajboljih hrvatskih veslačica i veslača, kao i njihovih 7 trenera, svi pod vodstvom izbornika Darka Mikšića, započeli su s pripremama u nedjelju 24. veljače.


Jedna skupina koju čini 20 mladih seniorki i seniora s treninzima kreće iz Zatona, dok su juniori, njih 16, smješteni u Skradinu. Bura smeta, ali ne toliko da se treninzi ne bi mogli odraditi, a u slučaju potrebe uvijek postoji mogućnost odrađivanja treninga u teretani i/ili veslaonici V.K. „Krka“. Kad već spominjemo legendarni šibenski Klub valja istaći da na pripremama sudjeluju i krkaši i to veslači Nino Perišić (u skifu), Lovre Klarin i Kristijan Papak (u dvojcu „bez“), te njihov trener Milan Radečić. I Klubu i reprezentaciji nedostaje još uvijek štroker Jerko Radovčić čija se rehabilitacija nakon teške povrede bliži kraju. 

Planirano je da se u četvrtak 28. veljače u jutarnjim satima, radi provjere spremnosti, održi daljinska utrka od Šibenika do Zatona u malim čamcima (skifovi i dvojci), dok bi se u subotu 02. ožujka na istoj dionici održala utrka u četvercima. Cilj priprema i navedenih utrka je utvrđivanje brzina i kompatibilnosti pojedinih posada, sve u cilju da hrvatska veslačka mladost i ove godine pokaže svoje najbolje adute na međunarodnoj sceni. Juniore, naime, čeka Europsko prvenstvo u Essenu i Svjetsko prvenstvo u Tokiju, dok mlađe seniore očekuje Europsko prvenstvo u Ioannini (Grčka) i Svjetsko prvenstvo u Sarasoti (SAD). 

Valja napomenuti da braća Sinković i Damir Martin svoje pripreme za najvažniju regatu u sezoni, Svjetsko prvenstvo u Ottensheimu (AUT) na kojem će se odlučivati o plasmanu na Olimpijske igre 2020., obavljaju zasebno, po posebnim programima, zbog čega ovih dana nisu u Šibeniku gdje su uvijek rado viđeni gosti. 

Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"