VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Održana sjednica Skupštine V.K. „Krka“
30.12.2018 12:36:11   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju U četvrtak 27. prosinca 2018. godine u konferencijskoj dvorani hotela „Jadran“ održana je sjednica redovne Skupštine veslačkog kluba „Krka“.


Na sjednici su članice i članovi Kluba s pravom glasa, među ostalim, jednoglasno prihvatile/i Izviješće o financijskom poslovanju Kluba u prethodnoj godini, te izglasale/i Financijski plan i Plan i program rada za 2019. godinu. Prihvaćeno je i Izviješće glavnog trenera Kluba gosp. Milana Radečića o sportskim rezultatima posada Kluba ostvarenim u godini na izmaku. Uz Izviješće glavnog trenera, kao svojevrsne najave za očekivanja u narednoj godini, okupljeni su imali priliku pogledati i snimke (Youtube – 2018 World Rowing Junior Championships) utrka Jerka Radovčića i Kristijana Papka u četvercu „sa“, te Nina Perišića u četvercu „bez“, sa Svjetskog prvenstva održanog u kolovozu u Račicama (Češka). 

Na kraju sjednice podijeljena su priznanja izrađena od strane donatora „Zlatarnica Simon Čivljak“, kao i pehari Veslačkog saveza Dalmacije. 

Priznanje za osvajanje naslova pobjednika Hrvatskog veslačkog kupa dobili su članovi posade četverca „bez“ JMA: Kristijan Papak, Nino Perišić, Lovre Klarin i Jerko Radovčić, te četverca „bez“ JMB: Bruno Petković, Mario Budimir, Mate Papak i Filip Gligić. 

Pehare Veslačkog saveza Dalmacije za osvojene medalje na Hrvatskom veslačkom prvenstvu zaslužili su Matej Krnić i Filip Matešić (2X KMA), Kristijan Papak i Jerko Radovčić (2-JMA), Kristijan Papak, Jerko Radovčić, Lovre Klarin i Josip Cigić (4XJMA), te Bruno Petković, Mario Budimir, Mate Papak, Filip Gligić i Sara Slugan (4+JMB). 

 

Po završetku sjednice, kao što to već lijepa krkaška tradicija nalaže, u taverni „Kula“ upriličen je prigodni domjenak za sve nazočne članice i članove.  

Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"