VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Završile pripreme za Svjetsko prvenstvo
05.08.2018 23:51:08   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju Vruću nedjelju koja se u čitavoj Hrvatskoj slavila kao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti proveli smo na Jarunu prateći što na posljednjem treningu pred odlazak na Svjetsko juniorsko prvenstvo u veslanju rade najbolje/i hrvatske juniorke i juniori.


Najveće svjetsko juniorsko veslačko natjecanje održat će se od srijede 08. kolovoza do nedjelje 12. kolovoza u Racicama  jednom od veslačkih središta Republike Češke koje se nalazi 40-ak kilometara sjeverno od Praga. Izbornik Darko MIkšić za nastup na SP-u odabrao je 18 najboljih mladih veslačica i veslača raspoređenih u 6 posada i to tri četverca ("sa", "bez" i "scull"), dva dvojca ("bez" i "scull"), te u samcu. S ponosom ističemo da najstariji i najuspješniji šibenski sportski klub, stara dama iz Doca, na natjecanje šalje tri mlada krkaša.  Veseli nas taj podatak posebno iz razloga jer je "Krka" jedan od samo tri hrvatska kluba koji šalju toliki broj sportaša (druga dva su "Iktus" iz Osijeka, te "Trešnjevka" iz Zagreba)!
Jerko Radovčić i Kristijan Papak, pod vodstvom Milana Radečića, na SP-u će nastupiti u četvercu "sa" zajedno s kolegama iz V.K. Jarun" (Mislav Đomlija i Denis Capan), te V.K. "Croatia" (Matija Turčić), dok će Nino Perišić zaveslati u četvercu "bez" s kolegama iz Rijeke (Mateo Stojšić), Pule (Luka Markulinčić) i Splita (Karlo Borković).
Ostale hrvatske posade čine dvojac "bez" Patrik i Anton Lončarić (V.K. "Iktus"), cure u dubl-scullu Izabela Krakić (V.K. "Trešnjevka") i Aria Cvitanović (V.K. "Iktus"), te Frane Gabre mladić iz Tisnog  (V.K. "Dupin") koji će Hrvatsku predstavljati u samcu.
Od navedenih posada najviše se očekuje od lanjskih svjetskih prvaka braće Lončarić koji su i ove godine izuzetno brzi. Očekujemo još jedno A-finale i četiri B-finala, a ponajviše očekujemo da svi nadmaše same sebe. Ukoliko "samo" to uspiju bit će i dobrih plasmana. Sretno svima, a neka im poticaj bude još jedna zlatna medalja koju su u Hrvatsku upravo na praznik donijeli braća Valent i Martin Sinković zajedno s trenerom-čarobnjakom prof. Nikolom Bralićem!
Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"