VK Krka - Sibenik

>   


- Kontakt informacije
- Kontakt obrazac

Himna VK "Krka"
 Mladost, snaga,
 čvrsto veslo,
 Krkašima daje moć,
 Da ispune svoje geslo
 Na cilj uvijek prvi doć.

 Pjeni more, veslo hara,
 Gordog vala nasta lom.
 To krkaši puni žara
 Jure cilju kao grom.

Vrijeme u Šibeniku
Find more about Weather in Sibenik, RH

Najnoviji članovi
Junior2
T ključ
Untitled User

Novo u temama:
quo vadis krka?
2007.
nu vid zbilja
posade

- - - - - - - - - - -


 Broj žiro računa u HR:
2411006-1100017866
 Broj deviznog računa:
 7107 - 978 - 3166848
Posjetili smo kamp HVS-a na Perući
23.07.2018 00:24:43   |  By: Aspiriniks

Klikni na sliku za uvećanu verziju

Proteklog tjedna posjetili smo kamp Hrvatskog veslačkog saveza na kojem se veslačice i veslači (juniorke i juniori, mlađe seniorke i mlađi seniori) pripremaju za nastupe na velikim međunarodnim natjecanjima.


Vesla se na jezeru Peruća trećem po veličini trećem jezeru u Hrvatskoj (15 km2, dubina do 65 metara), a smještaj je organiziran u slikovitim Hrvacama. Osim samog posjeta poseban povod za odlazak na Peruću dala nam je i nevera koja je prije nekoliko dana pogodila Dalmaciju i uzrokovala štetu i na gliseru kojim trener Milan Radečić prati posadu četverca „sa“ za koju je zadužen. Gliser je, naime, potopljen zajedno s motorom. Sam plastičnjak je izvučen na suho, ali je motor trebalo hitno servisirati što je u vrlo kratkom roku i učinjeno na čemu od srca zahvaljujemo zaposlenicima tvrtke „Fred Bobek“ d.o.o. („Honda Marine“).   

Pripreme na Perući služe radi okupljanja članica i članova CRO-izborne veslačke vrste za skorašnje nastupe na Svjetskom prvenstvu za mlađe seniore u Poznanu (Poljska, 25. – 29. srpnja) na kojem će naš Frane Filip Garma zaveslati u sastavu četverca bez kormilara, te Svjetskog juniorskog prvenstva u Racicama (Češka, 02. – 06. kolovoza) na kojem će „Krka“ imati tri predstavnika i to Jerka Radovčića i Kristijana Papka u četvercu „sa“, te Nina Perišića u četvercu „bez“.  

Budući da slike govore više od riječi pogledajte nekoliko izabranih, uz napomenu da na žalost zbog žurbe da se servisira naša „Honda“ nismo bili u mogućnosti poslikati sve posade. 

P.S.: Peruću valja posjetiti jer su i jezero i priroda koja ga okružuje uistinu impresivni, jednako kao i 56 metara visoka brana, a o hrani koju nudi hrvatačko polje da se i ne govori.  

Aspiriniks


  Verzija za Ispis


Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju Klikni na sliku za uvećanu verziju
Pretraživač   arhiva starih vijesti
Upit:   u kategoriji  Linkovi o Šibeniku

www.sibenik.hr
www.sibenik-tourism.hr
sibensko-kninska-zupanija.hr
www.sibenskileksikon.com


     
   
©2004 Veslački klub"Krka"